Υπηρεσίες προς Ιδιώτες

Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα τα οποία παρουσιάζονται σε έναν υπολογιστή, συχνά δίχως να φαίνεται κάποια αιτία. Τα προβλήματα μπορεί να προέρχονται από αστοχία του υλικού (Hardware) ή από κατεστραμμένα αρχεία του λογισμικού (software).Όπως και να είναι , εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε. Πολλές φορές το λογισμικό “καταστρέφεται” εξαιτίας της απότομης διακοπής ηλεκτροδότησης ενώ ο υπολογιστής είναι εν λειτουργία, από αστοχία χρήσης του λογισμικού απο τον ίδιο τον χρήστη, από κακόβουλο λογισμικό (ιοί, malware, spyware,adware). Το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. από απλά προβλήματα ταχύτητας πρόσβασης στο διαδίκτυο και χρήσης του υπολογιστή μέχρι και ολική διακοπή λειτουργίας του λειτουργικού συστήματος.
Όποια και αν είναι η αιτία μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.

Υπηρεσίες επισκευής και υποστήριξης υπολογιστών

Διάγνωση
Μήπως ο υπολογιστής είναι αργός ή δυσλειτουργεί συνεχώς; Εμείς θα διαγνώσουμε το πρόβλημα και θα σας προτείνουμε την λύση.Αν αποφασίσετε να σας επισκευάσουμε τον υπολογιστή σας θα αφαιρέσουμε το κόστος διάγνωσης από το κόστος της επισκευής.

Σημείωση: Η διάγνωση είναι δωρεάν σε περίπτωση που φέρετε εσείς τον υπολογιστή σας στο εργαστήριο μας και αφορά την πρώτη σας επίσκεψη είτε τον επισκευάσετε είτε όχι

Αφαίρεση ιών / Βελτιστοποίηση συστήματος
Οι ιοί έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις . Πέρα από την αφαίρεση ιών , η παρούσα υπηρεσία περιλαμβάνει αρκετές διαδικασίες συντήρησης οι οποίες είναι γνωστό ότι βελτιώνουν την ασφάλεια και απόδοση του συστήματος σας.Επίσης ενημερώνουμε ή και εγκαθιστούμε λογισμικό προστασίας από ιούς για την ασφάλεια σας στο μέλλον.Δείτε τα προγράμματά μας για λεπτομέρειες..
Μεταφορά Δεδομένων
Χρειάζεστε να μεταφέρετε αρχεία σας σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε νέο υπολογιστή; Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς δεδομένων που θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα δεδομένα σας όπου θελήσετε.και όπου χρειαστείτε.
Στήσιμο νέου υπολογιστή
Μπορούμε να εγκαταστήσουμε τον νέο σας υπολογιστή και να βεβαιώσουμε ότι όλα όσα αγοράσατε λειτουργούν κανονικά.Επίσης εγκαθιστούμε εκτυπωτές ή άλλες μονάδες που μπορεί να έχετε.

Εγκατάσταση Internet
Σας έστειλαν εξοπλισμό με την νέα σας σύνδεση στο Internet και δεν μπορείτε να την εγκαταστήσετε; επιλέξτε την υπηρεσία μας και θα είστε συνδεδεμένοι στο Internet σε πολύ λίγο χρόνο.

Στήσιμο Οικιακού δικτύου

Έχετε πάνω από ένα υπολογιστή και θέλετε να μοιράζεστε τα αρχεία σας ;Η θέλετε να έχετε την δυνατότητα να εκτυπώνετε από όλους τους υπολογιστές σας στον εκτυπωτή σας; Θα εγκαταστήσουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό (θα τον  προμηθεύσουμε εμείς αν το θέλετε) και θα ρυθμίσουμε τους υπολογιστές να επικοινωνούν μεταξύ τους απρόσκοπτα..

Βοήθεια πριν την αγορά
Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές όταν πρόκειται κάποιος να αγοράσει ηλεκτρονικό υπολογιστή ή περιφερειακό για αυτόν.Δεν είναι εύκολο ο καθένας να ξέρει τι είναι αναγκαίο για την χρήση που πρόκειται να κάνει.Εμείς μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να σας συμβουλεύσουμε για την αγορά σας καθώς και να σας προμηθεύσουμε αν το θέλετε

Υπηρεσίες εγκατάστασης και ρύθμισης

Εγκατάσταση προγράμματος προστασίας από ιούς
Εγκατάσταση προγράμματος
Εγκατάσταση υλικού (μνήμης, κάρτας γραφικών, επεξεργαστή, μητρικής)
Επανεγκατάσταση λειτουργικού συστήματος (Windows)
Υπηρεσίες αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς αρχείων
Αντίγραφα ασφαλείας σε εξωτερικό δίσκο
Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας
Διατηρώντας τακτικά αντίγραφα ασφαλείας είστε σίγουροι ότι τα πολύτιμα δεδομένα σας είναι ασφαλή ανεξαρτήτως βλάβης υλικού ή λογισμικού
Επαναφορά αρχείων
Ακόμη και αν δεν έχετε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας , σε αρκετές περιπτώσεις είναι δυνατό να μπορέσουμε να επαναφέρουμε όλα ή μέρος των αρχείων σας.

Επιπλέον υπηρεσίες

Υπηρεσία προτεραιότητας (για πελάτες χωρίς συμβόλαιο)
Ο συνήθης χρόνος αποκατάστασης μιας βλάβης είναι 48 έως 72 ώρες. Παρέχετε όμως υπηρεσία με επιπλέον χρέωση , επισκευής κατά προτεραιότητα μέσα σε έως 24 ώρες.

Pin It on Pinterest

Share This